• Ново
UpBright USB Синхронизација Кабел Кабелот Доведе Компатибилен со Panasonic Таблет КОМПЈУТЕР ToughPad А1 FZ-А1 Серија FZ-A1BDAAZAM FZ-A1BDAAZ1M FZ-A1BDAAV1M FZ-A1BDAAA1M FZ-A1BDAAVAM FZ-A1BDAAZCE SC-MC20 Б1 JT-B1

UpBright USB Синхронизација Кабел Кабелот Доведе Компатибилен со Panasonic Таблет КОМПЈУТЕР ToughPad А1 FZ-А1

DEN 95.76

Износот
Во форма достапна за нарачката

Тестирани Единици.Во Голема Работна Состојба.Up Bright 30 дена гаранција за враќање на парите. 1 цела година гаранција за услугите.Up Bright Нови Податоци преку USB Синхронизација Кабел Кабелот Доведе Компатибилен со Panasonic Таблет КОМПЈУТЕР Tough Pad FZ-А1 Серија Panasonic Таблета Tough Pad FZ-А1 Серија FZ-A1 BDAAZAM FZA1 BDAAZ1 M FZ-A1 BDAAZ1 M FZ-A1 BDAAV1 M FZ-A1 BDAAA1 M FZ-A1 BDAAVAM FZ-A1 BDAAZCE.Компатибилен со : Panasonic SC-MC20 SC-MC20-Р SC-MC20-W SC-MC20-К Bluetooth Безжична Преносни Говорникот SCMC20; Panasonic Таблета Tough Pad А1 FZ-A1 B1 JT-B1; Panasonic Tough Pad JT-B1 APAAZ1 M JT-B1 APAAZ1 M.Up Bright Нови Податоци преку USB Синхронизација Кабел Кабелот Доведе Компатибилен со Panasonic Таблет КОМПЈУТЕР Tough Pad FZ-А1 Серија Panasonic Таблета Tough Pad FZ-А1 Серија FZ-A1 BDAAZAM FZA1 BDAAZ1 M FZ-A1 BDAAZ1 M FZ-A1 BDAAV1 M FZ-A1 BDAAA1 M FZ-A1 BDAAVAM FZ-A1 BDAAZCE CECCCROHS 100-240.

Особините

Купувачите избираат и