• Ново
HQRP 2-Pack Вакуум Појас Компатибилен со Eureka Стил У Појас 61120 61120A 61120B 61120C 61120D 61120F 61120G Замена вклопува 2900 4100-4700 5180 5800 7600 8800 9000 AS1000 Серија Исправена Vacuums

HQRP 2-Pack Вакуум Појас Компатибилен со Eureka Стил У Појас 61120 61120A 61120B 61120C 61120D 61120F 61120G

DEN 262.80

Износот
Во форма достапна за нарачката

Тоа е затоа што стариот појас беше протегаат во текот на уредот за работа. !!!Ве молиме ИМАЈТЕ во предвид : новиот појас може да изгледа помал од стариот.Ќе треба да се прават некои напори за да инсталирате нов појас, бидејќи тешко тензија е важно за правилно уредот за работа.Компатибилен со Eureka 2900, 2901, 2903, 2904, 2905, 2920, 2924, 2926, 2940, 2941, 2961, 2970, 2971, 2972, 2973, 2976, 2977, 2981, 2991, 2993, 2996, 2997, 2998, 2999, 3040, 3282 AVZ, 4100, 4200, 4235, 4236, 4238, 4239, 4300, 4320, 4321, 4325, 4326, 4237, 4331, 4332, 4333, 4334, 4335, 4336, 4337, 4340, 4341, 4350, 4351, 4352, 4354, 4372, 4374, 4376, 4377, 4380, 4381, 4383, 4384, 4386, 4387, 4388, 4390, 4393, 4400, 4440, 4441, 4455, 4458, 4459, 4460, 4461, 4462, 4463, 464, 4465, 4466, 4467, 4468, 4469, 4470, 4471, 4472, 4473, 4475, 4476, 4478, 4479, 4480, 4481, 4482, 4483, 4484, 4485, 4488, 4489, 4495, 4496, 4497, 4498, 4499, 4500, 4600, 4640, 4641, 4654, 4660, 4670, 4672, 4674, 4675, 4680, 4882, 4684, 4685, 4686, 4687, 4688, 4689, 4696, 4700, 4701, 4702, 4703, 4704, 4709, 4710, 4711, 4712, 4716, 4717, 4718, 4750, 4751, 4752, 4760, 5180, 5181, 5184, 5185, 5187, 5188, 5190, 5700, 5740, 5800, 5810, 5840, 5850, 5860, 5863, 7600, 7601, 7602, 7605, 7606, 7608, 7609, 7611, 7612, 7618, 7619, 7620, 762, 7625, 7626, 7627, 7629, 7640, 7641, 7642, 7650, 7670, 7680, 7700, 7735, 7745, 7765, 7770, 7800, 7820, 7880, 7890, 7900, 7975, 7976, 797, 7980, 8800, 8802, 8803, 8806, 8807, 8810, 8811, 8852 BVZ, 8853 AVZ, 9000, 9720 AT, 9730 A, 9731 AT, 9740 AT, 9741 AT, 9834 AT, 9855 AT, 9875 A, 9875 AT, 3276, 5550, AS1000, AS1001, AS1002, AS1050, AS2011, AS2000 серија Vacuums.Тоа е затоа што стариот појас беше протегаат во текот на уредот за работа.Ќе треба да се прават некои напори за да инсталирате нов појас, бидејќи тешко тензија е важно за правилно уредот за работа.Компатибилен со различни Eureka Исправена Vacuums - Eureka AS1000-AS2030, AS3000-AS3020 (со исклучок на AS3008 A и AS3011 A), AS4010-AS4030, ASM1020-ASM1070, 2900-2990, 3040, 3270-3280, 4100-4760, 5180-5190, 5400-5860, 7600-7680, 7770 4100-4760, 5180-5190, 5400-5860, 7600-7680, 7770, 8800-8810 и 9000 серија;.

Особините

Купувачите избираат и